ПРЕИМУЩЕСТВА НА МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ:

​​

- Пълна свобода, като клиенти или партньори за Всички!

- Нямате шеф, работно време и таван на заплатата, въобще нямате заплата и може да правите повече и все повече - спрямо какво време отделяте и колко искате да имате в банковата си сметка за Вашия труд, който сте положили!

blop_orig.gif
blop_orig.gif

- Може да го правите от всяка точка на земята, по всяко време, да получавате пасивни доходи, да печелите на автопилот на един определен момент от вашето развитие и на края, но не последно място, парите Ви да работят за вас, а не Вие за пари - така ще имате повече време за Вас самите, семейството ще му отделяте повече внимание, повече време за пътувания по света, за да опознаете повече култури и да израснете в личностно и духовно отношение !

И така, скъпи приятели, не мога да водя интерактивна беседа, но ми се иска да Ви попитам защо Вие сте в този бизнес? Защо се включихте? Напишете накратко в чата, какви преимущества, Вие виждате в нашия сегмент? Защо сте в този бизнес и защо не? ПРЕИМУЩЕСТВО НА МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ Е, РАЗБИРА СЕ, ПЪЛНАТА СВОБОДА!Преимуществото е и това, че Вие се развивате, развивате се като личности...Ставате член на екипа, Вие подбирате своя екип, Вие го изграждате. Вие създавате около себе си отлична социална среда, в която Ви харесва да живеете. По същество това е Вашият втори живот. Имаме семейството, а така нареченият труд, работата - това е вторият мощен социален фактор, който се движи с Вас, и в който Вие се развивате.​​

mlmStructutre.jpg

Кого да послушаме???

✅ Стив Джобс : Той каза, че следващите 10 000 милионера в света ще се родят от онлайн бизнеса.

✅ Роберт Кийосаки : Той казва, че мрежовият маркетинг е супер бизнесът на 21 век, и че за 5 години можете да постигнете финансова свобода (ако управлявате правилно доходите си) и да генерирате остатъчен доход, по-висок от този на всеки професионалист.

✅Бил Гейтс и Марк Зукърбърг : Казват, че интернет бизнеса, чрез технологичните платформи, е най-печеливш , и че маркетинговите мрежи наистина работят.

✅ Пол Зейн Пилзер :  Той каза, че маркетинговите мрежи /МЛМ/ се позиционират като бъдещата голяма икономика.

И ОТ ДРУГАТА СТРАНА:
⚠Вашата съседка, самотна майка, работи от сутрин до вечер , едва оцелява с мизерната си заплата : Kазва, че мрежовият маркетинг e " пирамида ".

⚠ Братовчедa, с професионална кариера, с две висши образования, безработен от 2 години, настоява, че университетът е бъдещето и казва, че маркетинговите мрежи са измама и губене на време, без да отчита последните 15 години, в които е работил за да направи бившия си шеф богат.

⚠ Собственикът на кварталното кафене, който е завършил 8-ми клас, но само той си знае как, казва, че "те т´ва бизнесо по ентернет е пълна измама".

⚠ Приятелка ви, която е затънала в дългове, вече 12-та година изплаща на банката 47кв.м-то си жилище и не може да заспи нощем, защото собственият ѝ син нарича баба си "мамо", казва че най-добрият начин да си купиш къща, кола и пътувания в чужбина е да работиш всеки ден ,за "нормална фирма",  срещу заплата.КОГО ДА ПОСЛУШАМЕ ???
ЗА МЕН НЯМА СЪМНЕНИЕ!!!!
АЗ НАПРАВИХ МОЯ ИЗБОР!
ТИ ИЗБЕРИ СВОИТЕ СЪВЕТНИЦИ!!!