• VankoG

Гел от компанията с марка Vertera е най-добрият материал за опаковане, който няма аналог!

Геловата обвивка е една от най-ефективните процедури в борбата срещу целулита. Той значително намалява целулитните подутини, прави кожата твърда и еластична, насища организма с витамини и минерали. Отлично средство за възстановяване на фигурата след раждането.

Ефектът от увиването на морските водорасли може да се усети и види почти веднага: кожата става гладка и еластична, грозният релеф на „портокаловата кора“ постепенно се изглажда.


След курс от 8-10 процедури за опаковане в продължение на 3-5 седмици се наблюдава постоянно намаляване на обемите, подобряване на микроциркулацията на кръвта, повишаване на тонуса на кожата, твърдост и еластичност и изглаждане на релефа на кожата. Преди увиването на морските водорасли, за още по-голяма ефективност се препоръчва да се направи ексфолиация на тялото (например с помощта на скраб за тяло).


За опаковането тялото е покрито със слой гел. След това тялото е обвито във филм и покрито с топло одеяло. Топлината помага за отваряне на порите и проникване на активните вещества от водораслите в кожата. Необходимо е да завършите курс, който включва най-малко 6 такива процедури, за да се постигне забележима загуба на тегло (5-8 см). При една процедура можете да загубите тегло 1-1,5 см. Продължителността на процедурата не трябва да надвишава 35-40 минути, в противен случай могат да възникнат проблеми с кръвното налягане. Освен това определено трябва да почивате след процедурата.

26 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички