• VankoG

Един от основните страхове от детството...

Един от основните страхове от детството (и не само детството) е страхът от зъболекаря. Но от гледна точка на физическите усещания този страх е неоправдан поради причината, че медицината отдавна и силно е пристъпила напред: процедурите са по-щадящи, има малко или никаква болка, дори инструментите не са толкова ужасни. С една дума, не трябва да се страхувате от зъболекари - трябва да се страхувате от последиците от редки посещения при него.


92% от населението на света не знаят как правилно да си мият зъбите, което естествено води до разрушаване на емайла, образуване на кариес и други неприятни последици от лошата устна хигиена. По този начин, според статистиката, над 3,5 милиарда души страдат от различни заболявания на устната кухина. Най-често срещаното заболяване е кариес 😬


Статистиката не е приятна и затова грижата за зъбите е едно от най-важните задължения на всеки здравомислещ човек. Разнообразни продукти за грижа за устната кухина ще ви помогнат да спасите нервите, зъбите и портфейла си, един от които е Vertera Balm, който е предназначен за възстановяване и поддържане на здрава естествена микрофлора на устната кухина. Икономичен е при консумация, има добър вкус и освен всичко друго:


Насърчава елиминирането на меките плаки по зъбите

✅ Естествените билкови флорасептици осигуряват подчертан антибактериален, противовъзпалителен и противогъбичен ефект

✅ Насочена към профилактика на кариес и пародонтоза

✅ Елиминира лошия дъх

✅ Почиства дори и най-отдалечените части на устата

Има лечебен и аналгетичен ефект

✅ Предотвратява развитието на инфекции, бактериални и гъбични заболявания


Грижата за красотата на вашата усмивка и здравето на устната кухина е по-ефективна с Vertera! 😉

Посетете и разгледайте онлайн магазина:


2 преглеждания0 коментари

Последни публикации

Виж всички