• VankoG

🍁 Есента не винаги е златни листа, кристално чисто небе и кадифен сезон в южните курорти.

Уви, настинките, вирусите, пониженият тонус и отслабеното тяло са много по-чести през есента.


Възможно ли е да се избегне тази неприятна среща?


Да, ако не забравите да надстроите надеждния си защитник - имунитет. И специално за тези, които искат да се предпазят от вируси по време на пандемия и да укрепят имунитета си, разработихме продукта Vertera Sensation - комплекс от уникални растителни и морски компоненти за укрепване на тялото ви.


👌 Един буркан Vertera Sensation съдържа 8 полезни компонента със свойства за възстановяване и защита на организма от неблагоприятни фактори на околната среда:


• Лиофилизирани водорасли, фукус и спирулина. Комплексът от биоактивни компоненти на морски и сладководни водорасли повишава устойчивостта към инфекции, подхранва организма с витамини и съдържа целия комплекс от омега киселини.

• Астаксантин. Мощен антиоксидант, който предпазва клетките 500 пъти по-силно от зеления чай, 550 пъти по-силно от витамин Е и 6000 пъти по-силно от витамин С.

• Арабиногалактан. Стимулант на имунната система, почти 2 пъти по-ефективен от ехинацеята, увеличава образуването на имунни клетки.

• Бетулин. Той е един от най-силните антивирусни средства, използвани в традиционната медицина. Източникът на бетулин е екстракт от брезова кора.

• Екстракт от черен кимион. Естествен имуномодулатор, който стимулира производството на интерферон.

• Дихидрокверцетин. Той е естествен активатор на имунната защита, ефективен при възпалителни процеси с вирусна и бактериална природа, при лечение на инфекциозни заболявания. Източникът на дихидрокверцетин е екстрактът от челната част на даурската лиственица.

Vertera Sensation - и вие сте под надеждната защита на силен имунитет 💪


5 преглеждания0 коментари

Последни публикации

Виж всички