• VankoG

Забавете стареенето на кожата

✔️С напредване на възрастта веществата, които поддържат кожата ни гладка, започват да намаляват. Това са колаген, еластин и хиалуронова киселина.

☠️Бръчките са неизбежни. Те са признак на стареенето на кожата, което не може да бъде спряно. Не е зле да поработим първо над отношението си към остаряването и над суетата си. После появата на бръчките си има чисто научни причини, както и стрес, начин на живот и още много фактори. Козметиката, правилното хранене и балансираният живот, някои козметични процедури в салони могат да забавят видимия ефект. ‼️ Но всичко е в нашите ръце. И умове.


🔝Интензивната фитоалгална биомаска против стареене на 🍀 Вертера е естествено и безопасно средство за шлакане, дехидратация и други фактори, които определят преждевременното стареене на кожата и общото стареене на организма. Тя е незаменим помощник за хора, които се нуждаят от:


1️⃣ Почистват и подновяват кожата, подобряват нейната структура, придавайки свеж и здрав вид;

2️⃣ Овлажнява кожата, възстановява нейната еластичност и естествена способност да задържа влагата;

3️⃣ Възстановяват клетъчната активност, стимулират обновяването на клетките и възстановяват жизнеността на кожата;

4️⃣ Подмладяват кожата, като активират производството на собствен колаген и еластин.

📌 Искате час по скоро да се запознаете с продукта и на какво е способен, пишете ни! 📌 Не оставяйте времето да работи срещу вас, работете Вие срещу него!!!

 

За да научите още за козметичните продукти и как да си ги закупите посетете:


6 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички