• VankoG

За продуктите на Руската компания ВЕРТЕРА

🍀 Искам накратко да ви разкажа за продуктите на Руската компания ВЕРТЕРА. Тя е специализирана за добив и преработка на морски водорасли. Създава продукти, отчитайки особеностите на човешкия живот в екологичен план.

Учените на Вертера разработват уникални съставки, защитаващи организма като цяло от агресивните условия на съществуващата среда, запазвайки и поддържайки хомеостазата на човека на всички нива-клетки, тъкани, органи.

🍀Ламинария-наричана още "Царицата на водораслите" е в основата на продуктите. От далечни времена е влязла в храната на хората, живеещи близо до морето, но освен хранителен продукт, тя е и лечебно-профилактично средство срещу много болести. Това се обяснява с нейният уникален химичен състав:

- органични киселини

- полизахариди

- фруктоза

- растителни белтъчини

- витамини А, В, С, Е

- микроелементи...

Тя е богата на фибри, които са в основата на всяка здравословна диета и осигурява нормално функциониране на стомашно - чревния тракт, а от там и на целия организъм. Лечебните ѝ свойства се дължат на големият брой йодни съединения, които съдържа.

🍀Действието на Ламинария гел може да се обособи в 3 етапа:

- Интензивно изчиства организма от шлаки, токсини, тежки метали, химикали, соли, радионуклиди, инфекции, бактерии

- Работи клетъчно и капилярно ниво, т. е. започва корекция на имунната система, подобряване на кръвообращението, нормализира се обмяната на веществата

- Затвърждава резултатите. Настъпва насищане на организма с всички полезни, необходими вещества в органичен вид. Имунитетът се повишава. Дава енергия.

🍀Този продукт няма аналог в света,защото само той едновременно изчиства, детоксикират организма и в същото време го храни на клетъчно ниво.

🍀Научно доказано е, че системната употреба на малки дози подобрява метаболизма на организма и повишава тонуса му. В Древен Китай жените са имали право след раждането да ядат сурови листа от морски водорасли, за да е по-питателно и здравословно млякото им.

🍀Това е само малка част от ползите и действието на продуктите.

Регистрирайте се безплатно сега:


6 преглеждания0 коментари

Последни публикации

Виж всички