• VankoG

Изумително е нашето сърце!

#актуальнодлявас #АктуалнозаВас Нашето сърце, чиито размери обикновено са малко по-големи от юмрук, върши титанична работа в живота си; той изпраща 5 до 30 литра кръв в минута по артериите и се свива около 100 хиляди пъти на ден, 36 милиона пъти годишно, 2,5 милиарда пъти за 70 години живот.

По отношение на производителността и продължителността на работата без „актуализиране“ сърцето надминава всички механизми, измислени от човека. И глупаво според мен да разпръснете такъв подарък!


Мерките за превенция са много прости. Умереност във всичко. За всички органи и системи на нашето тяло, както и за клетките, от които са съставени, е характерно редуването на работа и почивка. Ритъмът, честотата, пропорционалността на всички физиологични процеси. Всичко в природата е циклично, а човекът е творение на природата.

Колкото по-трудна е работата, толкова по-задължителна и по-дълга трябва да бъде почивката и съня. В такъв случай може да се изненадате, но умствената работа изисква по-дълъг сън от физическия!

 

Видяхте ли чудото за всяко сърце? Разгледайте продуктовата линия създадена специално за това:


8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички