• VankoG

🌿 И тук ни помагат водораслите отново...

Измина почти година, откакто бившият ни свят престана да бъде това, което го виждахме преди началото на пандемията на коронавирус. Оттогава човечеството научи много за COVID-19, но, за съжаление, в момента това все още не е достатъчно, за да го победим напълно или поне да поемем контрола.


Маски, ръкавици, антисептици и безопасно разстояние са ефективни методи за борба с инфекцията, но дори и те няма да ви дадат 100% увереност във вашата безопасност, така че трябва да се погрижите за защита на здравето си по всички възможни начини.


🌿 И тук ни помагат водораслите. Те съдържат естествени антикоагуланти - фукоидани, способни да насочват коронавируса. Резултатите от изследванията на учените показват, че те се справят с инфекцията по-ефективно от лекарствата, които сега се опитват да използват за лечение на COVID-19.


Също така в състава на водораслите се съдържа йод - микроелемент, който, действайки върху щитовидната жлеза, има положителен ефект върху организма като цяло. Поради тези причини диетата, която включва водорасли, е диета, която ще ви помогне да останете здрави, да предпазите от инфекции и да увеличите производителността 👍


5 преглеждания0 коментари

Последни публикации

Виж всички