• VankoG

Каква е причината за неговата популярност и ефективност?

Оказва се, че можете да се грижите за здравето си и да получавате максимална полза с удоволствие! Специално за това създадохме продукта Vertera Gel Forte, който е в бестселъра от няколко години.


Каква е причината за неговата популярност и ефективност?


Има не един, а пет!


1️⃣ Формула за здраве на Vertera Gel Forte - 3 биоактивни компонента. Laminaria + Fucus + Dihydroquercetin = силен имунитет, мощен детокс и запазване на младостта!

2️⃣ Vertera Gel Forte е подобрен с естествени адаптогени - растителни екстракти, които мобилизират жизнеността на тялото. Екстрактите от шипка, ехинацея, женско биле, елеутерокок, лайка, невен и тинтява са мощен комплекс от естествени имуностимуланти и противовъзпалителни лекарства.

3️⃣ Съдържа морски пектин, който свързва и премахва токсините и токсините от тялото.

4️⃣ Грижа за вашето здраве с вкуса на плодове и плодове. Серията Vertera Gel Forte със сочни ябълки, зряла череша и ароматни аромати на касис е супер здравословен десерт за цялото семейство!

5️⃣ Лесно за вземане. Само 2 супени лъжици без горна част (40 g) от продукта 2 пъти на ден 30 минути преди хранене. Vertera Gel Forte Original се препоръчва да се смесва с плодов или зеленчуков сок.


Vertera Gel Forte спечели доверието на клиентите от 2015 г. - това е незаменима храна във всеки дом в ритъма на съвременния човек! 😉

 

Може да опитате всички продукти от серията в нашия онлайн магазин


3 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички