• VankoG

♻️КАКВО Е ХОМЕОСТАЗА И КАКВО Я НАРУШАВА?♻️

Постоянството на вътрешната среда на организма или кратко наричано ХОМЕОСТАЗА- е важно условие за здрави клетки и перфектно здраве. 👉Замърсяването на вътреклетъчното пространство е най-ранният етап от започването на болестта. 👉В средата на 70-те години на миналия век учените експериментално доказват: клетката съхранява хомеостаза, развива се ефективно и живее много по-дълго, ако тя е отгледана в стерилни лабораторни условия. 👉Това означава, че клетката може да работи ефективно само в определени, стабилни условия. 👉Какво нарушава хомеостазата? 👉Това са ТОКСИНИТЕ!!! 👉ТОКСИНИТЕ са отрови с биологичен или изкуствен произход. Те са способни с лекота да проникнат в кръвта, мускулите, сърцето, бъбреците, мозъка или нервната система на човека. 👉Откъде попадат токсини в организма? УДАР ОТВЪН:

ЕКОЛОГИЯТА. Милиони години ние сме се развивали в постоянни химични условия. Но в продължение на последните 200 г. всяка година във водата и въздуха попадат десетки хиляди нови вещества, които по-рано не са съществували в природата. УДАР ОТВЪТРЕ: ✔️Нарушаване на храносмилането, нередовен стомах ✔️Тютюнопушене, употреба на алкохол ✔️Излишък на месо и месни продукти в рациона ✔️Прием на лекарства ✔️Алергени ✔️Синтетични компоненти на храната ✔️Дисбактериоза 👉Затова е от първостепенно значение да поддържаш вътрешната чистота на своя организъм.

 

👉Ако искате да разберете как да поддържате ХОМЕОСТАЗАТА на своя организъм постоянна - следете страницата ни отблизо за следващите публикации:


17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички