• VankoG

Какво е Revshare?

Онлайн бизнес

Печелете $ като гледате реклами !!! Трябва ви само компютър и свободно време и малко владеене на английски език !!! Доходи от интернет? Да, вече е възможно! Най-лесният и бърз начин да печелите месечно по една средна работна заплата от интернет, е чрез така наречените PTC сайтове. Нека първо разберем какво е PTC сайт… Paid-To-Click /PTC/ сайт е онлайн бизнес модел, който обръща онлайн трафик от хора, които имат за цел да печелят пари от дома. Този вид сайтове действат като посредници между рекламодатели и потребители, т.е. рекламодателят плаща за показване на реклами на сайта на PTC и част от това плащане отива до потребителя, когато той разглежда рекламата...

Какво представлява Revshare ?

Това е рекламен бизнес модел в който, компаниите споделят голяма част от своите приходи със своите активни клиенти/партньори – рекламодателите. Потребителите закупуват рекламни пакети чрез, които пускат реклама във дадената платформа и като бонус се квалифицират за споделените печалби на дадената компания.

Какъв е продуктът на тези компании и има ли пазар за него ?

Техните основни продукти и услуги са: Рекламни банери, Текстови реклами, Login реклами , PPC обяви , PTC реклами и Рекламните пакети „Adpacks“ – чрез, които получаваме кредити и се квалифицираме за споделените печалби от компанията. Те продават трафик за потребители, търговци и фирми, които биха желали да рекламират своите продукти, услуги и интернет страници.

Има ли пазар за него ?? Да Абсолютно!

Номер 1 продаван продукт в интернет е ТРАФИКА, който е създаден чрез РЕКЛАМИРАНЕТО. Всяка секунда стартират нови онлайн бизнеси от вкъщи, тяхната стойност на ден е над 500 милиарда щатски долара!

И това, което всички те искат е Трафик! Защото трафика води до продажби, а продажбите водят до повече пари!

На всички са ни много добре познати 3-те най-големи гиганта в рекламният бранш и това са: YouTube , Facebook и Google, всички те са рекламни компании замаскирани като сайтове за видео споделяне, социални мрежи и търсачки. Тези компании печелят милиарди долари годишно и статистиките в интернет доказват това.

Когато погледнем на този процес от близо, ни прави впечатление, че потокът на парите се движи в една посока, от тези, които пускат рекламата, към рекламните платформи, които само я излъчват без гаранция за каквито и да е успехи и продажби. Разбира се  ако , погледнем по-голямата част от потребителите на YouTube , Facebook и Google , ще забележим, че те са обикновени потребители, които са влезли за да гледат снимки, видео клипове и да се забавляват, и те биват залeти от реклами.

И тук си задаваме въпросите...

1.Защо на тях не им се плаща за това, че те гледат реклами ?!?

2. Защо на тях не им се плаща, след като те препоръчват и насърчават тези сайтове на своите приятели и познати ?!? Началото на Revshare платформите ?

И както сме чували поговорката “ Конкуренцията ражда победители“ , за това на пазара се появиха рекламни платформи от ново поколение “ Revshare „. Те разбраха, че  в днешното и забързано ежедневие хората рядко задържат вниманието върху определено нещо за по-дълго време. И както знаем хората са много забързани и тяхното внимание е дефицитна стока, а за да подейства 1-на реклама е необходимо да и се отдели нужното време. За да конкурират гигантите в рекламния бранш, и за да спечелят колкото се може повече от вниманието на хората...

Фирмите решиха да ни плащат за отделеното от нас внимание!!

Те решиха да се откажат от една голяма част от оборота, като по този начин използват парите, за да могат да платят за вниманието на потребителите, тоест за краткосрочен план печелят по-малко, но за сметка на това печелят дългосрочно от все по-голямата и нарастваща публика... Плащат ни за да ги посетим, и за да гледаме реклами!

Как става разпределянето на печалбите ?

Нека да разгледаме и механизма на една такава компания. Тя задържа малка част от оборота за себе си, а останалата част се изплаща на участниците и клиентите по определен начин. Когато си закупим определен рекламен пакет „adpacks“ ставаме собственици на част от оборота , точно както в акционерните дружества, акционерите получават част от вътрешната печалба въз основа на това колко акции притежават.

Рекламните платформи продават възможността за пускане на рекламите под формата на рекламни пакети, които ни дават възможността да пуснем определен тип реклама. Възнаграждението за участието на всеки един става според броят на закупените пакети, така въз основа на част от възникналия ежедневен оборот става разпределението на печалбите спрямо това колко рекламни пакета притежава всеки.

Възнаграждение за препоръка!

Revshare компаниите създадоха Афилиейт програма, при която ни плащат ако препоръчаме компанията на още хора. Като имаме възможността да печелим от всички нови пакети, които те купуват или прекупват. В добре познатите ни Мрежови Маркетинг компании получавахме възможност да печелим комисионни, ако самите ние продаваме продукти или ако продажбите ставаха в нашият екип.

Когато достигнем определено ниво и печелейки малко повече се достига момент, в който рекламите ни излизат без пари, защото последвалата финансова възвръщаемост на пакетите ни предоставя възможността да пускаме реклами със спечелените пари.

Какво ако нямаме продукт или услуга за реклама ?

Повечето от нас нямат продукти за продаване, нито собствен уеб сайт или услуга, която да предложат. На това място всеки би си помислил ,че няма как да се възползва от тези рекламни платформи. За щастие нещата стоят по съвсем различен начин, има един вид дейност който се нарича Афилиейт маркетинг (препоръчването на чужди продукти и услуги ), от който печелим комисионни от всяка продажба. Тази дейност е нещо като да препоръчаме на наш приятел даден фитнес център и след като той си закупи карта, ние да получим парично възнаграждение за това. Компаниите много добре знаят, че повечето хора искат да подобрят своето финансово състояние, те създали възможности при, които можем да печелим пари чрез препоръчване даден продукт или услуга без дори да се налага да ги купуваме. Всичко, което ние необходимо е уникален линк към тези продукти или услуги, който е създаден само за нас, така печелим чрез всеки човек, който е закупили продукта или услугата чрез нашият линк.

Ако пък все пак не възнамерявате да рекламирате в RevShare платформите, но  искате да печелите приходи онлайн, можете  просто да се позиционирате за споделените печалби, като си закупите рекламни пакети.

Ще се радвам да споделиш какво мислиш във коментарите по долу или ако ти е харесала статията да я споделиш с твоите приятели.


8 преглеждания0 коментари

Последни публикации

Виж всички