• VankoG

🌿🌿🌿 Лечебната сила на водораслите за ослепителна красота и младежки чар!

Чудодейният ефект на морските водорасли е открит от очарователните японски жени и скоро знанията за него се разпространяват в целия свят.

Жените в Япония, които работят в обработката на водорасли, забелязаха, че ръцете им се трансформират, кожата им става по-мека и възрастовите петна изчезват.

‼! Учените насочиха вниманието си към такива чудни свойства и се оказа, че водораслите съдържат фукоидан - полизахарид, важен за човешкия организъм, тъй като помага да се премахнат вредните вещества и да се подобри здравето на кожата.


🌿 Морските водорасли започнаха да се използват в козметичните процедури, добавяха се към съставките на професионалната козметика.

Екстрактите направени от тях и се използват в опаковъчните процедури, които професионалните козметолози считат за един от най-ефективните начини в борбата с излишното тегло и целулита.


🌿 Морските водорасли се превърнаха в основата на такова направление в козметологията като таласотерапия.

Ползите от водораслите се съдържат в техния състав, тъй като морският обитател е безценен дар на природата, който съдържа минерали, витамини и други полезни вещества.

Желязото във водораслите помага за намаляване на бръчките, манганът помага за производството на колаген, кобалтът има благоприятен ефект върху функционирането на венозната и лимфната системи, подмладявайки човешкото тяло отвътре.

Активните вещества в състава на морските водорасли подобряват кръвообращението, задействат процесите на самообновяване на организма.

🌿 Морските водорасли ефективно се борят с преждевременното стареене.


Цялата сила на морето за изяществото на формите и сиянието на кожата❗️🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊

25 преглеждания0 коментари

Последни публикации

Виж всички