• VankoG

Най-перфектното интервю за работа!

Oтивам на интервю за работа. Когато шефът ме попита какво искам и каква заплата, аз отговорих:

1) Първо бих искал комисионна за всичко, което продавам, и искам да видя този процент да стане далеч по-висок, тъй като се подобрявам.

2) Бих искал също така да получавам екскурзии, бонуси, изплатени изцяло и безплатни маркетингови материали въз основа на моето представяне.

3) Очаквам да ми предоставите собствен уебсайт и да осигурите безплатно онлайн обучение и регионално обучение навсякъде по света.

4) Когато въведа нови хора в бизнеса по продажби, заслужавам бонус и да получа компенсация - процент от продажбите им и от продажбите на всички нови хора, които те въвеждат.

5) Бих искал възможността бързо да напредна в компанията.

6) Когато се справя добре, очаквам много похвали, признание и повече бонуси. Споменах ли всички разходи, платени пътувания за мен и съпругата ми?

7) Бих искал приятелите ми и семейството ми да работят тук.

8) Между другото, трябва да определям собствен график,, и да работя само, когато това е подходящо за мен и семейството ми.

Така, кога мога да започна?


След като собственикът се възстанови от шока, той изрева от смях „Трябва да си болен в главата, или да сънуваш. НИКОГА и Никъде няма да намерите такава възможност - ако го направите, върнете се и ме вземете, защото и аз искам да работя там“

И така, дадох си моята визитка!18 преглеждания0 коментари

Последни публикации

Виж всички