• VankoG

💥 НАМЕРЕНО Е ИМЕТО НА НАЙ-МАСИВНОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НА COVID-19 💥

Алергологът-имунолог д-р Владимир Болибок в неотдавнашен разговор с пресата заяви: "Най-масивното нещо от моята гледна точка - това, което виждам при всички пациенти - е тенденция към повишаване на кръвното налягане поради намаляване на еластичността на съдовите стени в цялото тяло."

Високото кръвно налягане често се нарича „тих убиец“ и то застрашава не само хората, прекарали коронавирусна инфекция - то е проблем поне за всеки трети жител на нашата планета.

Въпреки че заболяването често протича безсимптомно, все още могат да се наблюдават главоболие, болки в гърдите, задух, световъртеж, сърцебиене и кървене от носа.

Симптомите са често срещани, но предупреждението е предварително. Можем да се въоръжим не само със знания,но като прдприемем действие!

Във въпроса за предотвратяване на хипертония, идеални са морските кафяви водорасли, които са изключително богати на соли на алгинова киселина - естествени биополимери, които подобряват състава на кръвта и намаляват риска от развитие на сърдечни патологии.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

15 преглеждания0 коментари

Последни публикации

Виж всички