• VankoG

🎉🎁 Празниците са добра причина да се съберете и да обсъдите важни новини

Празниците са добра причина да се съберете и обсъдите важни новини,за да разкажете за вашите планове и мечти. Но във връзка с настоящата ситуация в света, когато статистиката за болестта COVID-19 продължава да расте, вече не е толкова безопасно да се прави това, както преди.


Но винаги има изход - взимаме предпазни мерки и укрепваме имунната система. Комплекс от уникални растителни и морски компоненти Vertera Sensation и естествен хранителен продукт за защита на тялото, Vertera Forte гел ще помогне за укрепването му.


👉 Една кутия продукт Vertera Sensation съдържа 8 полезни компонента и повече от 2000 биологични съединения, които включват почти всички основни аминокиселини за защита на организма от вируси и инфекции.


👉 Vertera Forte е подсилен с най-мощния природен антиоксидант - дихидрокверцетин, както и с гел от водорасли фукус, който има имуностимулиращ и антивирусен ефект. Fucoidan е способен да блокира много видове вируси, включително COVID-19.

 

Vertera Sensation и Vertera Forte - за тези, които искат да укрепят имунитета си и да се предпазят от вируси по време на пандемия

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички