• VankoG

👩‍⚕️ Световната здравна организация посочи причината за една четвърт от всички болести в света!

Според публикуваните данни 25% от всички болести в света се развиват в резултат на излагане на околната среда и неблагоприятни фактори на околната среда. И един от най-опасните фактори за живота и здравето е интоксикацията с тежки метали.


Струва си да се отбележи, че не можем да се измъкнем от тежките метали - консумираме ги всеки ден чрез питейна вода, храна, въздух и постепенно ги натрупваме в тялото, застрашавайки собственото ни здраве.


Леките ефекти на интоксикацията с тежки метали включват сънливост, слабост, увреждане на паметта или безсъние. Но става ясно, че това е само върхът на айсберга, когато видите списък с вече ужасни последици:


• Различни заболявания на централната нервна система (например болестта на Паркинсон)

• Рак на белите дробове

• Чернодробни увреждания, уролитиаза

• Деменция

• Висок риск от инфаркти


Следователно детоксикацията на организма е важна част от живота на съвременния човек, който се грижи за здравето си. А морските кафяви водорасли са ефективни помощници в прочистването на собственото ви тяло.


🌿 Важно свойство на алгинатите - естествените полизахариди, които са част от структурата на морските водорасли - е способността им да свързват и премахват тежки метали, включително радионуклиди, от човешкото тяло.

 

Вашето щастие е във вашите ръце. В крайна сметка какво е щастието, ако не добро здраве, яснота на ума и позитивно отношение? 🌟


8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички