• VankoG

💥 Синдром на празничното сърце или защо зимните празници са толкова рискови 💥

Изобилието от сладка и нездравословна храна, празненства и партита, стрес и нарушен режим на сън са обратната страна на новогодишните празници. Проблемът с т. Нар. "Синдром на ваканционното сърце" е особено остър.


Симптомите му са неравномерен сърдечен ритъм, болка или натиск в гърдите и задух. Въпреки че на пръв поглед симптомите не са толкова критични, не се заблуждавайте - последиците могат да бъдат много опасни. Основната заплаха от „ваканционното сърце“ се крие в риска от развитие или обостряне на съществуваща сърдечна недостатъчност ❤️


Този стрес върху сърцето често води до тежки усложнения, миокарден инфаркт и дори смърт. Ето защо е наистина жизненоважно да се грижите за здравето си по време на празниците.


Особено полезно ще е да увеличите приема на морски водорасли. Те помагат за подобряване на сърдечната функция, понижават кръвното налягане и нивата на холестерола в кръвта и като цяло имат положителен ефект върху цялостното функциониране на сърдечно-съдовата система. И за да може празниците със сигурност да преминат без излишни ексцесии, препоръчваме да обърнете специално внимание на следните продукти на Vertera:


• Гел от водорасли Vertera. Специализиран продукт от диетична терапевтична храна, чиято основна индикация е предотвратяването на заболявания на сърдечно-съдовата система.

• Чай "Белояр" No8 Ритмичен. Чаят е богат на вещества, които имат свойствата да активират регенеративните процеси в сърцето и кръвоносните съдове.

• Комплекс "CardioMix". Формулата на този растителен фитокомплекс съдържа компоненти, които допринасят за поддържането на сърдечния мускул. Те помагат за прочистването на кръвоносните съдове от излишните холестеролни отлагания и нормализират кръвното налягане, а също така намаляват риска от инфаркти и инсулти.

Поздравления за предстоящите празници, приятели! Погрижете се за себе си и не забравяйте, че празниците, разбира се, са добри, но всичко трябва да бъде умерено ☝️

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

13 преглеждания0 коментари

Последни публикации

Виж всички