Яжте морски дарове.

#советдля100лет #Доживейдо100 Изследванията показват, че морските дарове предотвратяват развитието на болестта на Алцхаймер, загубата на слуха, подобряват интелигентността, поддържат женското и мъжкото здраве, насърчават зачеването и др. За да постигнете ефекта, не е необходимо да ядете като ескимос, достатъчно е умерена доза на морски дарове и риба.


Както показва практиката, мнозина вече знаят за ползите от омега-3 мастните киселини. Любопитно е обаче, че, да речем, отделните омега-3 добавки не могат да се сравнят с ефективността на цял продукт за профилактика на Алцхаймер. В крайна сметка рибата и морските дарове са не само омега, но и редица ценни съединения. Дори поне една порция риба седмично, изядена в напреднала възраст, може да забави появата на деменция и болестта на Алцхаймер, дори генетично определени!


Интересното е, че употребата на морски дарове подобрява качеството и количеството на спермата, увеличава броя на сексуалните актове, овулацията, нивото на тестостерона и други хормони.


Но важен момент, сушената риба, раковите пръчици и други подобни нямат нищо общо със здравословното хранене (сол, екстра, маринати, оцет). За предпочитане е метод за приготвяне: печене във фурната, готвене.

6 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички