• VankoG

Crypto.com предлага раздаване на билети за Световната купа на FIFA в Катар 2022™

Crypto.com е официален спонсор на FIFA World Cup Qatar 2022™ и искаме да ви видим в Катар! Влезте в наградата сега, за да имате шанс за вас и ваш приятел да присъствате на мач от груповата фаза по време на Световното първенство по футбол на FIFA Qatar 2022™.

Просто следвайте стъпките по-долу, за да имате шанс да получите два (2) билета за мач от Световното първенство по футбол в Катар 2022™ за вашия отбор между 21 ноември 2022 г. и 2 декември 2022 г. Участниците могат да участват в раздаването веднъж на платформа и да участват подаването трябва да се извърши по време на периода на кампанията. 3 участници ще бъдат избрани на случаен принцип да получат артикулите за раздаване и ще бъдат уведомени чрез директно съобщение в рамките на 2 дни след края на периода на кампанията.

#cryptonews Как да влезете:


В Twitter:


1. Следвайте @cryptocom


2. Ретуитирайте този туит


3. Отговорете на този туит с емоджи за флаг на вашия екип


Във Фейсбук:


1. Харесайте официалната страница на Crypto.com във Facebook


2. Харесайте тази публикация


3. Коментирайте тази публикация с емоджи за флаг на вашия екип


В Instagram:


1. Следвайте @cryptocomofficial


2. Харесайте тази публикация


3. Коментирайте тази публикация с емоджи за флаг на вашия екип


Участниците могат да участват в раздаването веднъж на платформа, като подаването на участие трябва да се извърши по време на периода на кампанията. Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутоните за споделяне отдолу. Благодарим Ви! Последвайте ни във Telegram

127 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички