• VankoG

⚠️КОИ ВОДОРАСЛИ ПОМАГАТ ПРИ ОНКОЛОГИЯ?

📣ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е ФУКОИДАН?

Оказва се, че това е една много полезна съставка на много продукти за здраве и красота. Темата за ползите от Фукоидан-а е дълга, но днес нека да поговорим за една специална група от хора, на които помага. А именно хората с онкологични заболявания. Те са наши близки и приятели. Често пъти си мислим, че можем само да им съчувстваме, а се оказва, че можем да им помогнем.

Просто като им разкажем за кафявите морски водорасли, които съдържат фукоидан.

🍃🍃🍃КАК ФУКОИДАНЪТ ПОМАГА НА ХОРАТА С ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ?

🔰🔰🔰Когато приемаме фукоидан /съставка на кафявите водорасли/, настъпва масивна смърт на раковите клетки както в основното огнище, така и в метастазите.

Имунната система, вместо да води „продължителна война“, бързо унищожава остатъците им. Болните клетки спират да се развиват или умират.

✅ХОРАТА, КОИТО РЕДОВНО КОНСУМИРАТ КАФЯВИ ВОДОРАСЛИ, ВКЛЮЧВАЩИ ФУКОИДАН, ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ ИМАТ ОТЛИЧЕН ИМУНИТЕТ И ЛЕСНО СЕ СПРАВЯТ С ВСЕКИ "НАШЕСТВЕНИК".

Това се потвърждава от много изследвания, проведени от учените, благодарение на които се оказа, че фукоиданът е средство за защита не само срещу рак, но и от ревматизъм, артрит, високо кръвно налягане, сърдечни заболявания.

✅ФУКОИДАНЪТ СЪЩО ТАКА ПОДОБРЯВА РАБОТАТА НА СТОМАШНО-ЧРЕВНИЯ ТРАКТ И НЕГОВАТА МИКРОФЛОРА.

✅ В ДОПЪЛНЕНИЕ, ФУКОИДАНЪТ ИМА ФЕНОМЕНАЛНА СПОСОБНОСТ ДА ПОДМЛАДЯВА И ЗАЗДРАВЯВА КОЖАТА.

УЧЕНИТЕ СА ПРОВЕЛИ ОГРОМЕН БРОЙ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ФУКОИДАН, ОСОБЕНО ФОКУСИРАНИ ВЪРХУ СПОСОБНОСТТА МУ ДА РЕГЕНЕРИРА КЛЕТКИТЕ, ДА ГИ ВЪЗСТАНОВЯВА И ПОДМЛАДЯВА.

✅Тези изследвания разкриват, че фукоиданът помага за поддържането на стволовите клетки в постоянно действие, в резултат на което те активно заместват мъртвите клетки в човешкото тяло, като по този начин допринасят за възстановяване на органите и тъканите.

✅В ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ ТОВА ФУКОИДАНЪТ ЗАБАВЯ ПРОЦЕСА НА СТАРЕЕНЕ. УЧЕНИТЕ СА ДОКАЗАЛИ, ЧЕ ФУКОИДАНЪТ ПОМАА НА ТЯЛОТО ДА ПОДДЪРЖА ДЪЛЪГ И ЗДРАВ ЖИВОТ.

✅Науката признава потенциала на фукоидан да осигури мощна подкрепа на имунната система.

✅ФУКОИДАНЪТ СЪЩО СТИМУЛИРА НОРМАЛНИЯ РАСТЕЖ И ДЕЛЕНЕ НА КЛЕТКИТЕ.

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутоните за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички