Vertera Healthy Living

Искате ли да сте здрави?

Знам, че отговорът на въпроса – ,,Искате ли да сте здрави?’’ – е ДА! То тогава си направете подарък, дайте си шанс да пробвате продуктите на Вертера, убедете се в качествата им, които дават адски бързи резултати, даже при много сериозни заболявания, има доказателство на резултатите с епикризи, има сертификати и научни доклади, има клинични изпитания, подписани от доктори на високо ниво.

VGVT - logo
48395234_1816767151785083_15202779129289

Подгответе и имунизирайте Вашия организъм срещу околната среда, в която живеем. Вижте как този гел храни клетката на клетъчно ниво, което означава, че удължава живота, чисти клетката на клетъчно ниво, прави мощен ДЕТОКС, от който всеки има нужда, повярвайте ми. Когато правим детокс, ние лекуваме нашия организъм. Тази органична храна се приема сутрин и вечер, преди храна.

Това, че тази храна е ОРГАНИЧНА и е под формата на ГЕЛ, означава, че ние я усвояваме на 98%, почти на 100%, хора! Знаете ли да има друг такъв продукт? Ами НЕ, няма! Още в първите дни усещаме такава енергия, че можем да свършим цялата работа на света! И енергията продължаваме да я усещаме!
 

Доктор КОРЗУН, който е създател на патента и основоположник на тази храна, посвещава дълги години от живота си на този проект, в името на това да помогне и да спаси човечеството от последствията на ядрена бомба. И да – успява. И го доказва! Той самият пред група учени взема смъртоносна доза радиация, с която за 24 часа би трябвало да е мъртъв... Какво се случва ли? Започва ударни дози от гела и в рамките на три месеца под болнични наблюдения, целият му организъм е ЧИСТ!

Съставки на продуктите и тяхното значение

Тази храна е от водорасли ламинария, именно тези водорасли ламинария са единственото растение в света, което изчиства радиоактивните вещества от нашето тяло! Искате ли да държите в ръцете си продукт, който няма аналог в света? А искате ли да пробвате продукта?

Вижте продуктите тук, регистрирайте се безплатно в нашия сайт:

Vertera.jpg

Очаквайте да научите:

  • Какво е Бионика / Биогенните стимулатори / Биофлавоноиди / Адаптогени

  • Ползата от Алгиновата киселина  / Глюкозамин / ​Дихидрокверцетин  / Фукоидан / Хондроитин сулфат

  • 5 правила за прием на гел Вертера